Sandnessjøen Idrettslag
  • Aktuelt
  • Organisasjon
    • Møtereferater
    • Kontaktinfo og ansatte
    • Grasrotandelen
    • Hovedstyret
    • Lov og vedtekter
    • Klubbhuset
    • Organisasjon
    • Retningslinjer og bestemmelser
    • Utleie av utstyr til arrangement
    • Utøvererklæring
    • Utvalg og komitéer
    • Verdiarbeid i SIL
    • Æresmedlemmer
    • Årsmøtet
    • Politiattester
  • Grupper
    • Fotball
      • Hjemmeside
      • Facebook
      • Fotballstyret
      • Hjemmekamper på Stamnes Arena
    • Håndball
      • Hjemmeside
      • Facebook
      • Håndballstyret
      • Trening / kamparena
    • Friidrett
      • Friidrett – informasjon
      • Friidrettsstyret
      • Treningsarena og tider
    • Turn
      • Turn – informasjon og aktivitet
      • Turnstyret
    • Svømming
      • Svømming – informasjon
      • Svømmingstyret
      • Facebook
    • Idrettskolen
      • Aktivitet i Idrettskole
      • Idrettskolenstyret
      • Treningstider og sted
  • SIL i avisen
  • Arrangement & kurs
    • Equinor Cup
    • Stamnes Cup
    • Eat Move Sleep Cup
    • Juleturnering i håndball
  • Priser
    • Inn- og utmelding
  • Kontakt

Retningslinjer for kosthold i regi av idrettslaget

Posted on 23. januar 201918. september 2020 by Henrik Andersen

På styremøtet 16.01.2019 vedtok Hovedstyret følgende:
Vedtak: Hovedstyret oppfordrer gruppene til å drive kiosker og kantiner etter prinsipper i Smart-idrettsmat.

Link til dette konseptet
https://www.tine.no/smartidrettsmat/

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Post navigation

← Inspirasjonsforedrag fra Maria T. Kittilsen – «Det viktigste var det du fikk til»
Varslingsrutiner mot seksuell trakassering →

Siste innlegg

  • Ny daglig leder i SIL er ansatt
  • Undersøkelse fra UEFA og Norges Fotballforbund
  • Dokumenter til årsmøtet ​SIL 10 juni 2020
  • Årsmøte utsettes
  • Pressemelding

Kategorier

  • Fotball
  • Friidrett
  • Håndball
  • Nyheter
  • SIL
Prestmarkveien 67 8800 Sandnessjøen
post@sil-idrett.no
(+47) 91 89 84 94

Utviklet av Breyholtz. | Logg inn