Ny daglig leder i SIL er ansatt

Det orienteres om at det nå er ansatt ny daglig leder i vårt idrettslag. Ansettelsesgruppen bestående av 5 personer har gjennom en prosess med 10 søknader kommet frem til enighet. I dag den 14.januar signerte Øyvind Wang kontrakten som ny daglig leder i SIL, og skal tiltre i stillingen etter nærmere avtale. Nåværende daglig leder William Fournaros skal bistå med overlapping i en periode.

Øyvind Wang har vokst opp i Sandnessjøen og har hatt en fot innenfor SIL i mange år. Han har en stor tilknytning til vårt idrettslag, og har et engasjement til idretten som han ser frem til benytte i den videre utviklingen av idrettslaget.

Styret i SIL ser frem til samarbeidet med en ny person, og ønsker Øyvind Wang masse lykke til med nye utfordringer sammen med oss.

Med vennlig hilsen
Henrik Andersen
Styreleder