Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39

Informasjon og aktivitet - SIL Turn

Turngruppa ble etablert i 2010 og ble en del av SIL idrettslag samme år. Turngruppa holder til i Stamneshallen og har treningstid tirsdager mellom kl. 17-19 utenom skolens ferier. Vi starter sesongen i september og holder på til skolen slutter av sitt vårsemester.


Gruppen består i dag av ca. 50 turnere og 10 trenere. Turngruppa er definert som en jentetropp i henhold til Norges Gym og Turn Forbund (NGTF) sin inndeling for troppsgymnastikk (Jentetropp, Guttetropp og Mix). Troppen er aldersinndelt i to grupper som deler treningstid og ressurser. Gruppe 1 er turnere i alderen født i 2006-2008, og gruppe 2 er turnere født i 2005 og eldre.


Det er to avgifter knyttet til deltagelse i turngruppa, den ene er kontingent for SIL hovedlag, og en turnavgift som for tiden er kr. 800. En andel av turnavgiften er forsikring av hver turner som innbetales og administreres av NGTF. Det er derfor helt nødvendig for deltagelse i turn at turnavgiften betales. Inn og utmelding er foreldrenes ansvar, og dere benytter skjemaet som er ligger på nettsiden under fanen Inn og utmelding.


Vi har for tiden venteliste for å begynne på turn og vi prøver så godt vi kan å få inn alle som ønsker å delta. Så snart vi finner ledig plass så tar vi kontakt.

Vi har en facebook gruppe for foreldre og turnere, Sandnessjøen Turn, der vi deler informasjon vedrørende treninger og arrangementer. Dere kan også følge oss på Instagram under navnet ssjturn.

Mål og handlingsplan:

     - Legge til rette for utvikling av turn og troppsgymnastikk for hver turner individuelt og turntroppen som helhet.
     - Fremme turn som enkeltidrett, og som en god basis for videre utvikling i andre idretter.
     - Gjennom turn og troppsgymnastikk legges grunnlag for god helse, trivsel, styrke, utholdenhet og motorisk utvikling.
     - Legge til rette for at flest mulig av turnerne kan delta på kretsturnstevner, landsturnstevner og Eurogym


Aktivitetsplan for 2017/2018:
 


     - Barnekretsturnstevne 2018
     -
Ungdomsstevne 2018
     -
Deltagelse på Eurogym i Liége Belgia 14-19 juli 2018.

Vi er alltid på leting etter trenere til vår turngruppe og da er vi interessert i DEG som både har TURNERFARING fra før, og DEG som ikke har turnerfaring, men som ØNSKER Å BIDRA inn i vår flotte gruppe! Ta kontakt med SIL sitt kontor så settes dere i kontakt med oss.

”Grunnlaget legges i gym og turn” - Norges Gym og Turn Forbund

Her er et bilde som ble publisert på Instagram av Mosjøen IL etter barneturnstevnet i Mosjøen 2017, der vi fikk mye skryt for vårt artige program!


 
 

 

 

  

 

Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39

Siste nytt