Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39

SIL Håndball Ungdom - Informasjon om utsendt treningsavgift

SIL Håndball Ungdom - Informasjon om utsendt treningsavgift.

Hei alle håndballvenner!

I dag er treningsavgiften til SIL håndball ungdom sendt ut til alle medlemmer. Treningsavgiften faktureres en gang i året, og er på 400 kr for medlemmer på 10 og 11 år, og på 800 kr for medlemmer fra 12 år og oppover. Treningsavgiften må betales for å være medlem av og trene i regi av SIL håndball ungdom.

I år vil dere se at det på samme faktura som treningsavgiften er fakturert 500 kr for «egenandel overtrekksdress». SIL håndball ungdom har i sesongen 17/18 fått designet en ny overtrekksdress til bruk for våre lag. Denne overtrekksdressen er av merke «Umbro», og har normalt en utsalgspris på ca 1200 kr. Vi i SIL håndball ungdom ønsker at flest mulig av våre medlemmer i alle aldersklasser skal ha mulighet til å anskaffe seg denne overtrekksdressen, for økt klubbtilhørighet og for bruk til og fra kamper, under oppvarming og når som helst ellers. Styret har derfor som en engangshendelse besluttet å dekke utgiftene som overstiger 500 kr per dress per medlem. Dette betyr at når vi nå selger dressen til under halv pris dekker Håndball ungdom det overskytende beløpet.

Det blir tatt opp bestilling lagvis. De eldste lagene har allerede fått bestilt dresser, og disse er klare til levering. Da vi dessverre ikke fikk prøvedresser i mindre størrelser en xs i første omgang, har vi måtte ventet med de minste lagene til adekvate størrelser var tilgjengelig for prøving. Dette skal være på plass og klart etter høstferien.

Bilde av overtrekksdressen er presentert under dette innlegget. Dette er som sagt et engangstilbud. Det vil bli lansert en nettløsning for etterbestilling av dresser og øvrig klubbkolleksjon gjennom våre hjemmesider. Ved senere bestilling av dress på nett, vil det være ordinær klubbpris som gjelder.

Dersom dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet betales den fakturerte avgiften på 500 kr i tillegg til treningsavgiften. Dersom ditt barn ikke skal ha overtrekksdress, betales bare treningsavgiften, og ikke egenandelen på 500 kr.

Styret i SHU håper dette oppleves som et positivt tiltak og at mange ønsker å benytte seg av tilbudet. Styret håper på denne måten flest mulig får glede av den nye, fine overtrekksdressen vår!

Styret ønsker med dette alle våre spillere, trenere, samarbeidspartnere og supportere lykke til med kommende sesong!


Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /customers/6/1/b/sandnessjoenil.no/httpd.www/old2/templates/sandnessjoenil2017/html/modules.php on line 39

Siste nytt