Pressemelding

Pressemelding 12. mars 2020 All breddeaktivitet stoppes ut april. I forbindelse med utbruddet av Koronaviruset Covid19 vil Sandnessjøen Idrettslag innstille all trening- og kampavvikling fra og med i dag 12. mars og ut april. Dette vil gjelde alle vår grupper i Sandnessjøen Idrettslag. Vi har i løpet av de siste dagene valgt å avlyse turneringene Eat Move Sleep og Påsketurneringen Equinor Cup. I tillegg har Norges Håndballforbund avlyst all kampavvikling, og Norges Fotballforbund har fra i dag kommet med melding om at all breddeaktivitet stoppes ut april. Sandnessjøen Idrettslag har om lag 850 medlemmer, og mange av disse er involvert i trening eller kamp. Vi har et stort samfunnsansvar i Alstahaug kommune, og tar situasjonen på alvor. Vi ønsker å følge de råd og anbefalinger som til enhver kommer fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredning av Koronaviruset. Sandnessjøen Idrettslag tar ingen sjanser i forbindelse med treninger for barn og ungdom, og ønsker å være føre var tatt i betraktning den alvorlige utviklingen innen spredning av Koronaviruset. Dette vedtaket kommer som en følge av Folkehelseinstituttets anbefalinger og er i tråd med kommunale anbefalinger. Sandnessjøen Idrettslag er i tett dialog med kommunehelsetjenesten, og vil holde trenere, utøvere og støtteapparat orientert om videre utvikling. I første omgang stoppes all trening og avvikling av kamper og turneringer ut april, men idrettslaget ved daglig leder og styre følger utviklingen tett. På vegne av Hovedstyret i Sandnessjøen Idrettslag Spørsmål ved pressemeldingen kan stilles til daglig leder William Fournaros og styreleder Bård Anders Langø